KAMPACO TEMA BROJ 1: Trener Reala dobio pitanje o Fakundu, njegov odgovor su svi čekali!

Autor:

Sport

10.01.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno.

KAMPACO TEMA BROJ 1: Trener Reala dobio pitanje o Fakundu, njegov odgovor su svi čekali!

Foto: Starsport

Starsport

Nakon što je pohvalio sjajnu partiju svojih izabranika i atmosferu na meču sa Crvenom zvezdom, odmah posle kraja istog, trener Reala Ćus Mateo govorio je na konfrerenciji za medije i o Fakundu Kampacu!

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

 

- Ovo je nešto što nije moja kompetencija. Moram da budem van toga, imam svoje mišljenje, ali moram da poštujem šta se desilo. Faku je moj prijatelj, želim mu sve najbolje. Ja imam posao, a to je da vodim svoj tim i svoje igrače. Šta mogu da kažem, ništa o toj situaciji. On zaslužuje sve najbolje - jasan je bio Mateo.

Podsetimo, Real Madrid je u okviru 18. kola EL pobedio Zvezdu rezultatom 79:59. Imali su crveno-beli u jednom trenutku vođstvpo od 47:42, ali je onda krenulo sve nizbrdo za domaćina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading