VILDOZA IGRA PROTIV MONAKA? Ivanović odgovorio na pitanje koje muči sve ZVEZDAŠE!

Autor:

Sport

11.01.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac uveliko trenira sa ekipom.

VILDOZA IGRA PROTIV MONAKA? Ivanović odgovorio na pitanje koje muči sve ZVEZDAŠE!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Nikolas Laprovitola

Crvena zvezda posle poraza od Real Madrida (79:59) u četvrtak od 19 časova dočekuje Monako u 19. kole Evrolige. Svoja očekivanja pred susret u dvorani "Aleksandar Nikolić" izneo je trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

- Ja ću uvek pred svaku utakmicu reći da mi očekujemo da dobijemo - rekao je Ivanović novinarima u popularnom Pioniru, a zatim dodao:

- Njihova pozicija na tabeli govori sama po sebi. Igraju odlično, fizički su izvanredni, imaju odlične individualce. Mislim da u Evroligi imaju najviše situacija jedan na jedan. Odlični u šutu, izvanredni u skoku, kontranapadu. Svi imamo loših strana, a u četvrtak ćemo videti da li ćemo ih pronaći. 

Monako je trenutno drugi na tabeli sa skorom od 12 pobeda i šest poraza, a Zvezda je na učinku 9-9. Jedno od pitanja bilo je i kako će domaći tim zaustaviti lidera gostujuće ekipe.

-Nema baš neki recept,  Džejms je nepredvidiv. Teško ga je i braniti. Mislim da ćemo naći igrača koji će moći da smanji njegov efektivitet. Nije tu samo Majk Džejms, tu Okobo, koji igra ove godine izvanredno. Tu su negde, podjednako su opasni u situacijama jedan na jedan... Jeste Džejms lider i glavni igrač, ali ostatak ekipe je opasan - ističe Ivanović.

Ben Bentil je zbog bolesti i temperature propustio duel sa Realom, a gotovo izvesno neće biti u rosteru ni protiv tima iz Kneževine. 

- Nažalost, nije ništa bolje. I dalje ima temperaturu. Veoma teško da će sutra igrati. 

Što se tiče Luke Vildose, postoji nada da će crveno-beli moći da računaju na argentinskog pleja.

- Luka je bolje, videćemo sutra da li će igrati - poručio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading