TRAŽIM TELOHRANITELJA - ANĐELA ČUVARA: Monika je spremna da plati skoro 3.000 evra, a treba da bude uz nju samo u jednoj situaciji!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.01.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Haldt je 38-godišnja Šveđanka koja živi u Arizoni i kako tvrdi, muškarci ne mogu da joj odole!

TRAŽIM TELOHRANITELJA - ANĐELA ČUVARA: Monika je spremna da plati skoro 3.000 evra, a treba da bude uz nju samo u jednoj situaciji!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ _swedishbella_

Muškarci ne prestaju da posvećuju pažnju ovoj ženi. Monika je popularna na svim mrežama, od Onlifans - a gde ne može da izađe na kraj sa muškarcima, pa sve do svakodnevnice, gde joj neprestano prilaze. Ona ne može da izbegne probleme gde god se pojavi, kao ni kada trenira.

Teretana

Kako bi sačuvala liniju, Monika odlazi nekoliko puta nedeljno, otprilike oko pet puta u teretanu. Najviše joj smeta što ne može da se otarasi muškaraca koji kako kaže namerno vežbaju na spravama pored nje i pokušavaju da započnu razgovor. Ona zbog toga želi da zaposli telohranitelja kog je već nazvala "anđelom čuvarom". Spremna je da ga plati 2.800 evra mesečno i želi da bude "zastrašujućeg izgleda".

- Vežbanje mi je izuzetno važno. Ne odlazim u teretanu samo zbog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Važan mi je unutrašnji mir, ali svaki put kad odem, barem jedan muškarac mi priđe i počne sa udvaranjem - priča Monika i dodaje: 

- Lepo je znati da sam muškarcima privlačna, dobar je osećaj jer sam se mučila sa samopouzdanjem dok sam odrastala. Uglavnom, samo želim da me malo ostave na miru.

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ _swedishbella_

Monika u plavom kupaćem kostimu

Nekada se i plaši

Ona ina opravdan strah jer nije uvek imala prijatna iskustva sa muškarcima, zato je njihova pažnja nekada i plaši.  Bila je žrtva seksualnog uznemiravanja, a jedno vreme se krila od muškarca koji je progonio.

- Jedan je silom hteo da me odvuče u mračnu ulicu. Na svu sreću, neki ljudi su to videli i dotrčali da mi pomognu. Strah me i da pomislim šta bi bilo da to nisu uradili - rekla je Monika koja se nada da će uskoro zaposliti telohranitelja, prenosi "Avaz ba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading