SVET U NEVERICI: Lionel Mesi pred ŠOK TRANSFEROM!

Autor:

Sport

12.01.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je udarna vest širom, planete.

SVET U NEVERICI: Lionel Mesi pred ŠOK TRANSFEROM!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi, jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, karijeru bi mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji. Argentinac bi mogao da povuče identičan potez poput Portugalca Kristijana Ronalda, s tim što bi on potpisao za Al Hilal.

Reč je o klubu koji je u vlasništvu države i saudijske kraljevske porodice, a koji će Mesija pokušati da privoli basnoslovnim ugovorom od 300 miliona evra!

Mnogi su ostali šokirani sazanjem da će KR7 na Bliskom istoku inkasirati 200 miliona evropskih novčanica za dve i po godine, a "gaučos" bi lako mogao da obori taj rekord.

 

 

Podsetimo da Mesijev ugovor sa PSŽ-om ističe na leto, pa već sada može da pregovara sa zainteresovanim stranama, a imao je odličan početak 2023. godine, nakon što je sa svojim nacionalnim timom osvojio Boginju u Kataru.

Leo ima 35 godina, pre selidbe u "grad svetlosti" bio je simbol Barselone, a sada bi lako mogli da vidimo duel njega i Ronalda u Saudijskoj Arabiji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading