AUSTRALIJA JE NA NOGAMA! Novak Đoković ZAPALIO javnost!

Autor:

Sport

05.01.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava spektakla.

AUSTRALIJA JE NA NOGAMA! Novak Đoković ZAPALIO javnost!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser i trenutno peti reket sveta, Novak Đoković, nalazi se u Australiji gde je počeo novu sezonu.

Nole je prošao dva kola na ATP turniru iz serije 250 u Adelejdu i u borbi za polufinale igraće protiv Denisa Šapovalova. Đoković je odigrao dva odlična meča protiv Francuza Konstana Lestjena i Kventina Alisa, te je najavio da će hitati ka peharu kako u Adelejdu, tako i na Australijan openu koji se održava od 16. do 29. januara.

Upravo pred prvi grend slem turnir u sezoni Đoković je najavio egzibiciju koja bi mogla da zapali javnost, kako u Australiji, tako i u čitavom svetu tenisa. Naime, Nole bi mogao da odigra egzibicioni meč protiv Nika Kirjosa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

 

Razgovaramo sa Australijan openom da uradimo nešto pre početka turnira. Pričao sam sa Nikom, voleo bih da igram s anjim. On je to prihvatio, ali želi kraće setove. Videćemo da li će to uspeti - rekao je Novak Đoković i tako podigao celu Australiju na noge.

Ovo bi bio sudar velikih prijatelja čije drugarstvo je počelo prošle godine u ovo doba.

Nisam mu bio omiljeni lik dugo godina. Ali, bio je jedan od retkih koji su stali uz mene prošle godine i to poštujem i cenim. U tim momentima vidite ko vas podržava, ko je uz vas kada ste pod pritiskom sa svih strana. Kada su svi bili protiv mene, Nik, koji je Australijanac, pružio mi je podršku. Od tada je naš odnos bolji - otkrio je Novak.

Australijan open na programu je od 16. do 29. januara, a egzibicija Novaka Đokovića i Nika Kirjosa mogla bi da se desi malo pre toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading