UDARAO PO NOVAKU, PA SE PONOVO OGLASIO! Planeta u ŠOKU zbog ovih reči o Đokoviću!

Autor:

Sport

04.01.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je opet centralna tema.

UDARAO PO NOVAKU, PA SE PONOVO OGLASIO! Planeta u ŠOKU zbog ovih reči o Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, tenisku sezonu počeo je u Australiji.

Đoković je u prvom kolu ATP turnira u Adelejdu savladao Francuza Konstanta Lestjena sa 2:0 (6:3, 6:2), a u drugoj rundi ga čeka još jedan francuski teniser, Kventin Alis.

Ovaj meč je na programu u noći između srede i četvrtka od tri časa posle ponoći, a Đoković je veliki favorit, kako za prolaz u narednu rundu, tako i za titulu u Adelejdu, ali i na Australijan openu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Sa tim se složio i jedan od najvećih Novakovih kritičara Mats Vilander. Udarao je po srpskom teniseru u prošlosti, a sada se ponovo oglasio i rekao da je Đoković prvi favorit za titulu u Melburnu.

Mislim da će Novaka lepo dočekati na svim mestima na kojima nije mogao da igra prošle sezone - rekao je Vilander, pa dodao:

- Sve naravno počinje sa Australijan openu. Mislim da nikada nismo videli gladnijeg tenisera u smislu želje da se osveti ili da dobije mečeve. Mislim da niko nikada nije bio gladniji nego što će Novak biti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Govorio je Vilander i o prošlogodišnjem paklu kroz koji je Novak prošao:

- Mislim da su mnogi ljudi možda mislili da je ta odluka da bude deportovan bila ispravna u to vreme, jer ne možete da pravite privilegiju od toga da ste Novak Đoković. Mislim da će mu ove godine poželeti dobrodošlicu - istakao je Mats.

Vilander smatra da je Đoković sada prvi favorit na Australijan openu:

Mislim da je Novak favorit broj jedan u Melburnu iz mnogo, mnogo razloga. Mislim, očigledno, jedan razlog je to što je osvojio Australijan open devet puta. Podloga je savršena za njega. U Australiji ne budu svi igrači 100 odsto spremni. Neki su veoma spremni, neki nisu spremni, a on je uvek donekle spreman. Donekle spreman za njega znači da je spreman taman koliko treba - kaže Vilander, pa dodaje:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Osveta koju najviše želi je trijumf u Melburnu. Ako osvoji titulu, on i Nadal će imati po 22 grend slema. Jasno je da mora do te brojke da dođe pre Rolan Garosa, jer će tamo Rafa imati priliku da popravi svoj učinak. Ne sme da dozvoli da izgubi u Melburnu, pa da imati 21, a Rafa da dođe do 23.

Novaku će najveća konkurencija biti Danil Medvedev, mišljenje je Matsa Vilandera:

- Danil Medvedev bi verovatno bio najveća pretnja za Đokovića. Naravno, Rafa će biti tu i biće veliki izazov, ali ja Novak je veliki favorit ove godine - zaključio je jedan od najvećih Đokovićevih kritičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading