ZVER! Francuz NALJUTIO Novaka, odgovor Srbina će se PREPRIČAVATI! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2023

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovog momenta ništa nije bilo isto.

ZVER! Francuz NALJUTIO Novaka, odgovor Srbina će se PREPRIČAVATI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač planete, Novak Đoković, nastavio je svoj put ka trofeju na turniru iz serije 250 u australijskom Adelejdu.

Nole je u drugom kolu savladao Francuza Kventina Alisa i pored toga što je bio na korak od poraza, posebno u prvom setu.

Gubio je Đoković sa 5:2, a onda se u njemu probudila zver! Uzeo je gem na svoj servis, Alis je servirao za set, ali je Novak sa nulom osvojio i ovaj gem, te došao do brejka koji je ovaj period igre uveo u taj-brejk. 

Koliko je emotivno doživeo ovaj gem Đoković videlo se posle osvojenog poslednjeg poena. Kada je lopta prešla mrežu Francuz je popustio pod pritiskom i poslao je daleko van terena, a usledio je prepoznatljiv Novakov urlik.

 

 

Kasnije nije bilo brejkova, oba tenisera servirala su fenomenalno, ali je odlučujuće gemove osvajao Đoković i to sa 7:3 i 7:5.

Posle meča, najbolji srpski teniser hvalio je Francuza.

Moj protivnik je danas odlično igrao. Danas je igrao kao igrač iz top 10, bez sumnje. Osećam se dobro, ne tako sjajan početak protiv velikog servera, ali mi je drago što sam prebrodio težak izazov. Trebalo mi je vremena da se prilagodim njegovoj igri, nisam dobro pročitao njegov servis - istakao je Novak koji će u narednoj rundi igrati protiv Denisa Šapovalova.

Podsetimo, Novak tenisku sezonu počinje iz Australije, gde će posle ATP turnira u Adelejdu igrati i na prvom grend slemu sezone, Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading