OPET ISTA PRIČA: Loše vesti za celu Srbiju, Novak Đoković GLAVNA TEMA!

Autor:

Sport

04.01.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne žele da odstupe.

OPET ISTA PRIČA: Loše vesti za celu Srbiju, Novak Đoković GLAVNA TEMA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Trenutno peti reket sveta, Novak Đoković, odlično je počeo svoju misiju na turniru u Adelejdu.

Najbolji srpski teniser u dva seta je savladao Francuza Konstanta Lestjena (6:3, 6:2), a u drugom kolu igraće protiv još jednog francuskog tenisera, Kventina Alisa.

Pred ovaj meč Novaku je stigla loša vest - Amerikanci su produžili rok do kog nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju čak do 10. aprila pa Đoković neće moći da igra u Indijan Velsu i Majamiju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Pored ove loše vesti, stigla je još jedna, a ona se tiče cele Srbije! Meč drugog kola turnira u Adelejdu Novak Đoković će ponovo igrati u nepopularnom terminu. Nole će na teren protiv Alisa u popodnevnim satima po lokalnom vremenu, a u tri ujutru u noći između srede i četvrtka po našim časovnicima.

Dakle, samo "noćne ptice" moći će da ga gledaju i to na televiziji Sport klub.

I pored toga što se loše vesti nižu jedna za drugom, Đoković uživa u Australiji i pokušava da zadrži pozitivnu energiju.

Ako bih trebao da biram jednu zemlju gde sam bio najuspešniji, koja se dobro odnosila prema meni, to je Australija. Ovde sam osvojio prvi GS, devet GS titula. Neki epski mečevi. Ako bih trebalo da biram jedan onda je to onaj od šest sati protiv Nadala 2012. Tokom godina Australija je bila mesto gde sam igrao najbolji tenis. Uvek se radujem dolasku ovde. Okolnosti prošle godine su bile takve nije bilo lako ni za koga. Sada sam srećan što sam ovde i fokusiran sam - rekao je Novak posle pobede protiv Lestjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading