NADAL NEĆE BRANITI TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU? Rafa stavio TAČKU!

Autor:

Sport

23.12.2022

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser okončao spekulacije oko nastupa u Melburnu - boriće se za pehar!

NADAL NEĆE BRANITI TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU? Rafa stavio TAČKU!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Mnogi navijači Rafaela Nadala brinuli su da li će njihov miljenik biti u stanju da igra kompetitivan tenis u Melburnu, s obzirom da je očajno izgledao na terenu u drugoj polovini 2022. godine, ali je vlasnik 22 Grend slem titule otklonio svaku dilemu.

ZVEZDA IGRA FENOMENALNO, A PARTIZAN... Evo šta je Novak rekao o večitima u Evroligi!

Rafa je otkrio da će ipak biti spreman da pokuša da odbrani pehar Australijan Opena, koji je osvojio iskoristivši neigranje Novaka Đokovića uslovljeno deportacijom sa najmanjeg kontinenta.

Stigao sam u Španiju 3. decembra. Proveo sam celu nedelju, a da nisam radio ništa, bila je to prava stvar - počeo je Nadal za "As", a potom je otkrio ono što je interesovalo celu Španiju.

Radio sam fizičke treninge, mislim da će mi biti potrebno nekoliko dana da se prilagodim u Australiji. Svestan sam da sam malo u zaostatku, ali sam uveren da ću biti u stanju da dosegnem nivo da bih mogao da se takmičim u Australiji - izjavio je Nadal.

 

 

Australijan Open na programu je od 16. do 29. januara, a u međuvremenu su kladionice objavile kvote po kojima je Nole apsolutni favorit za jubilarnu desetu titulu, dok su Rafi date tek teoretske šanse da se opet raduje u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
YYY

24.12.2022 07:57

A naslov nidje veze s mozgom.