ĐOKOVIĆEV RIVAL JASAN: "On je favorit u Australiji - njegova igra je bolja nego ikad!"

Autor:

Sport

20.12.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči upućene Novaku Đokoviću pred start sezone.

ĐOKOVIĆEV RIVAL JASAN: "On je favorit u Australiji - njegova igra je bolja nego ikad!"

Foto: Tanjug/AP

Daniel Evans i Rafael Nadal

Odmor za većinu tenisera se polako privodi kraju, pošto slede egzibicioni turniri, a zatim i sledi turneja po Australiji.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Dubaiju, gde ga očekuje Svetska teniska liga, egzibicioni turnir. Novak će na terenu biti u ekipi "Sokolovi", koja igra protiv "Jastrebova", a današnji protivnik mu je Nemac Aleksander Zverev.

Povodom početka teniske sezone, izjavu za "Dejli Mejl" je dao Danijel Evans, koji je o Novaku pričao samo u superlativima.

- Novak je bio sa mnom u teretani i imao sam prilike par puta da popričam sa njim. Kada ga vidite u teretani, deluje kao gimnastičar. Način na koji se isteže, deluje kao da je u pitanju neko sa 14 godina. Ukoliko mu telo to dozvoli, biće u sjajnoj poziciji da dobije tu bitku za najveći broj grend slemova - smatra Evans.

Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Evans je savladao Đokovića u Monte Karlu

Naravno, veliki Novakov cilj je povratak na tron na Australijan openu.

- Taman su mu bili potvrdili da će ići u Australiju i veoma je motivisan zbog toga. Kada vidite kako je završio sezonu i na kom je mestu iako je jako malo igrao, on je definitivno favori u Australiji, dok je iza njega Rafael Nadal. I dalje verujem da Novak misli da je i dalje daleko bolji od svih, njegova igra deluje bolja nego ikad - zaključio je Evans.

Prvi turnir u novoj godini Novaka očekuje u Adelajdu, a on počinje 2. januara. Zatim sledi ono najbitnije, a to je Austrlaijan open, koji startuje 16. januara, a Đoković će pokušati da stigne do jubilarne desete titule u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading