SRCE MU KRVARI ZBOG HRVATA! Kapiten U SUZAMA posle Mundijala u Kataru! (FOTO)

Autor:

Sport

23.12.2022

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava koja je izazvala buru na Instagramu.

SRCE MU KRVARI ZBOG HRVATA! Kapiten U SUZAMA posle Mundijala u Kataru! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kapiten reprezentacije Brazila Tijago Silva naveo je da mu je izuzetno teško pao poraz od selekcije Hrvatske u Kataru.

Iskusni štoper je otkrio da mu "srce krvari" zbog četvrtfinalne eliminacije sa Mundijala, što je u zemlji petostrukog svetskog prvaka doživljeno kao debakl.

Nemam pojma koliko sam puta razmišljao i pokušao da napišem nešto o onome što smo doživeli na Svetskom prvenstvu. Još uvek ne mogu da prihvatim i razumem kako smo eliminisani. Pre svega zahvaljujem Bogu, svojoj porodici, supruzi, deci, timu profesionalaca koji su svaki dan uz mene, treniraju i pomažu mi da živim i ostvarim san o daljnjem igranju na visokom nivou. Dečački san da postanem fudbaler te njegovo ostvarenje uvek će mi donositi radost, a verujem da je tako i onima koji vole mene i ovo što radim. Uvek igramo razmišljajući u pobedi i titulama, ali poraz je takođe deo fudbala - napisao je defanzivac Čelsija na Instagramu u objavi koja je izazvala veliku pažnju, a još je dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thiago Silva (@thiagosilva)

 

- Srce mi krvari od intervjua posle utakmice protiv Hrvatske, ali uveren sam da smo dostojanstveno odradili turnir. Svi mi, igrači i stručni štab. Možda nemam pravo dugo da žalim jer ni u najboljim snovima u detinjstvu nisam mislio da ću doći do ovoga, igrati na četiri svetska prvenstva i nositi i braniti najteži dres na svetu. Ne mogu da zamislim veći ponos od ovoga. To jeste i uvek će biti moj najveći ponos. Takođe, hvala navijačima koji su bili tamo, kao i onima u Brazilu koji su nas bodrili. Nastavite da navijate i verujete u brazilsku reprezentaciju, koja ostaje u mom srcu i ima više nego posebno mesto u mom životu - zaključio je Tijago Silva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading