Prvi GEJ PAR u svetu tenisa? Francuzi "IZAŠLI IZ ORMARA", fotografija SVE OTKRILA! (FOTO)

Autor:

Sport

06.12.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će uzdrmati ceo sport.

Prvi GEJ PAR u svetu tenisa? Francuzi "IZAŠLI IZ ORMARA", fotografija SVE OTKRILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Društvene mreže su se usijale posle objave francuskog tenisera Fabjena Rebula da je u vezi sa kolegom Maksensom Brovilom.

Naime, na društvenoj mreži Tviter, pojavila se fotografija na kojoj su Rebul i Brovil u strasnom zagrljaju, a Fabjen, koji je 54. teniser planete kada su dublovi u pitanju napisao je sledeće:

- Nisam se zaljubio u tebe, tvoja ljubav me je na to naterala.

 

 

Njih dvojica na slici nose istu opremu teniskog kluba "Slade Toulousain" u kome igraju, a uz sliku Fabjen Reubl je postavio i emotikon koji prikazuje ruke koje prave srce.

Ipak, nijedan igrač se nije oglasio nakon ovoga da bi potvrdio da li je sve ovo ozbiljno ili se radi o šali – što nije nemoguće jer se na njihovom profilu često pojavljuju komentari sa lažnih profila, a teniseri se vrlo često nadovezuju na iste.

Kada bi potvrdili svoju vezu, Fabjen i Maksens bi bili prvi gej par u svetu tenisa. 

 

 

Fabjen Rebul bolje se snalazi u svetu dublova gde se trenutno, kao što smo napisali, nalazi na 54. poziciji na ATP listi. Kada je singl konkurencija u pitanju ovaj 27-godišnji Francuz nije ni u prvih 1000, te je trenutno 1288. teniser planete, a najbolja pozicija bila mu je 328. 

Maksens Brovil ima 23 godine, u konkurenciji singlova trenutno je 945. teniser sveta (najbolja pozicija bila mu je 836.) a u dublovima je 872. na planeti (najbolja pozicija u karijeri bila mu je 829.).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading