BOLJE BITI ZA STOLOM, KAD NISTE ZA STOLOM ONDA STE NA MENIJU! Vučić obrazložio odluku o dolasku u Tiranu!

Autor:

Vesti

06.12.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Tirane sa Samita lidera EU.

BOLJE BITI ZA STOLOM, KAD NISTE ZA STOLOM ONDA STE NA MENIJU! Vučić obrazložio odluku o dolasku u Tiranu!

Foto: printscreen

- Uvek je bolje biti za stolom, jer kada niste za stolom onda ste na meniju. Ovo je dobra prilika da čuvamo interes Srbije - naveo je Vučić i dodao da je bilo više različitih problema kada je reč o potezima Prištine i o dijalogu.

Nakon konsultacija smo odlučili da je bolje doći u Tiranu, kako bi rekli šta imamo, i pokazali da smo posvećeni dijalogu Beograda i Prištine, rekao je Vučić.

Republika

Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednikk Vučić

Predsednik je istakao i da je ovo prilika da brani državnu poziciju Srbije, ali i da je slobodna i nezavisna država koja vodi nezavisnu politiku po pitanju odnosa sa Rusijom.

- Srbija je nezavisna, nekome je lakše da nas kritikuje i kaže da smo suviše bliski sa Rusijom jer nema šta da nam zameri - naveo je Vučić.

Vučić će prisustvovati potpisivanju Roming deklaracije između mobilnih operatera Evropske unije i zemalja Zapadnog Balkana, saopštila je pres-služba predsednika.

Tokom Samita u glavnom gradu Albanije Vučić će imati i niz bilateralnih susreta sa zvaničnicima zemalja učesnica, među kojima su predsednik Vlade Kraljevine Belgije Aleksandar de Kro, kao i predsednik Vlade Kraljevine Holandije Mark Rute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading