NEKA SE SPREMI NOVAK: Izazov za Đokovića, hoće li SMETI NA CRTU sa legendom? (VIDEO)

Autor:

Sport

05.12.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi dobio ovaj duel?

NEKA SE SPREMI NOVAK: Izazov za Đokovića, hoće li SMETI NA CRTU sa legendom? (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković završio je sezonu kao peti teniser planete.

Puno pehova pratilo je najboljeg srpskog tenisera koji je ove godine više vremena proveo van terena nego na istom. 

Upravo zbog toga Đoković će već u Australiji imati priliku da se vrati na prvo mesto ATP liste, te će naredna godina biti jako zanimljiva za sve njegove navijače.

U senci planova koje Novak pravi za narednu sezonu na njegovu adresu stigao je i jedan izazov! Naime, bivši fudbalski reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Vojvodine, Herte, Hamburga, Osake, Augsburga i Anortozisa, Gojko Kačar, poslao je poruku Novaku Đokoviću.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Gojko Kačar

 

Kačar je učestvovao na humanitarnom turniru za prvi korak male Anastasije u okviru Pavlinjo organizacije u Novom Sadu, a tada je otkrio da se po završetku fudbalske karijere posvetio tenisu:

- Sada sam se ostvario  u jednoj novoj ulozi, postao sam otac i to je najsvežije, a sa druge strane, od sportskih aktivnosti igram tenis i u tome uživam. Amaterski pre svega - rekao je za naš portal Gojko Kačar.

Pitali smo ga da li ima poruku za Novaka Đokovića, a on je, sa osmehom na licu, rekao:

- Nek se pripremi za koju godinu Novak.

Pored njega, na ovom turniru učestvovale su i brojne legende poput Miloša Krasića, Milana Jovanovića, Nikole Žigića, Vujadina Savića, Marka Perovića, Radovana Krivokapića, Milana Bogavca, braće Nenada i Nebojše Marinkovića, Miloša Bogunovića i mnogih drugih, a više o samom događaju možete pročitati OVDE.

Takođe, Krasić, Jovanović i Kačar govorili su i o učinku Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a više informacija o toj temi možete pronaći OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading