Oglasili se bivši "Orlovi": Krasa, Lane i Kačar POSLALI PORUKU Piksiju i igračima! (FOTO, VIDEO)

Autor: Žarko Sokić

Sport

04.12.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su šta da kažu.

Oglasili se bivši "Orlovi": Krasa, Lane i Kačar POSLALI PORUKU Piksiju i igračima! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Novi Sad bio je domaćin humanitarnog turnira za prvi korak male Anastasije u organizaciji Miloša Pavlovića Pavlinja.

Na jednom mestu okupili su se veterani Vojvodine, Partizana, Crvene zvezde i Kabela, a viđena su mnoga zvučna imena. Trofej je odnela Vojvodina koju su predvodili Miloš Krasić, Milan Jovanović i Gojko Kačar, a na terenu smo mogli da vidimo i igrače poput Nikole Žigića, Milana Bogavca, Vujadina Savića, Radovana Krivokapića, Mirka Bunjevčevića braće Nebojše i Nenada Marinković, Miloša Bogunovića i mnogih drugih.

Pokazali su nekadašnji reprezentativci da i dalje imaju magiju u nogama, doneli su osmeh na lice maloj Anastasiji, ali i svim prisutnima, a dotakli su se i učinka "orlova" na Svetskom prvenstvu.

DELIMIČNO RAZOČARAN

Legendarni Milan Lane Jovanović, strelac čuvenog gola za pobedu protiv Nemačke 2010. godine, otkrio je za naš portal da je očekivao više, ali je podržao selektora Dragana Stojkovića Piksija:

- Delimično sam razočaran ishodom, ali bolje da se malo slegne situacija, pa hladne glave da komentarišemo. Mislim da ova reprezentacija nije ni blizu pokazala ono što može, koji su razlozi neko od mene stručniji će bolje objasniti. Piksija treba podržati, napravio je malu revoluciju, posle dugo godina smo imali reprezentaciju, selektora koji je briljantno vodio igrače, sistem, skup fenomenalnih igrača i ja sam verovao da možemo mnogo na ovom Svetskom prvenstvu - istakao je Milan Jovanović.

Sličnog mišljenja je i Miloš Krasić:

- Žao nam je zbog svega, imali smo dobru ekipu i atmosferu. Na ovom nivou treba malo više koncentracije, ali čestitao bih momcima na želji, borbenosti i igri. Ovo je jedna od boljih i talentovanijih generacija i sigurno će nas obradovati u skorije vreme. Tako da, čestitam im! Piksi ima punu podršku, kroz cele kvalifikacije smo bili srećni i raspoloženi, zbližio je nas navijače sa igračima! Počinje novi ciklus, idemo dalje - smatra Krasić.

LOŠ MOMENAT

Gojko Kačar odigrao je 25 utakmica u dresu reprezentacije Srbije, bio je deo tima na Mundijalu 2010. godine, a njegovo mišljenje je da je momenat bio loš, te da zato uspeh nije bio veći:

- Ceo svet gleda Svetsko prvenstvo. Žao mi je što nismo uspeli dalje da doguramo ali sam zadovoljan pristupom i igrači kako su dali sve od sebe. Momenat nije odgovarao, kao što je selektor rekao dosta je povređenih i rovitih igrača i jako je teško ući u takmičarski napor. Na tri dana se igraju utakmice, i pored toga što smo profesionalci i druge ekipe dosta trče. Tu smo možda malo zakazali, ali zadovoljan sam kako smo igrali ofanzivno, žao nam je, uvek više očekujemo, ali to je to - reči su Gojka Kačara za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Taktika nikakva

10.12.2022 12:11

Ne lazite COVEKA Zreo je da se skloni. Kazite istinu u lice.