KIRJOSE PRAVI SI NARCIS! Ma kakav Đoković, ma kakav Ivanišević - ja sam NAJBOLJI!

Autor:

Sport

04.12.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac nema meru u svojim izjavama.

KIRJOSE PRAVI SI NARCIS! Ma kakav Đoković, ma kakav Ivanišević - ja sam NAJBOLJI!

Foto: Tanjug/AP

Australijanac Nik Kirjos

Kontraverzni australijski teniser Nik Kirjos smatra da bi trebalo da bude uzet u razmatranje za trenera godine. Za tu nagradu nominovani su Huan Karlos Ferero, Fred Fontang, Goran Ivanišević, Majkl Rasel i Kristijan Rud.

Kirjos, koji nema trenera, osvrnuo se na ATP nominacije za godišnje nagrade – i šaljivo je poručio:

- Da budem iskren, trebalo bi da budem trener godine, trenirao sam samog sebe do finala Vimbldona - napisao je 27-godišnji teniser iz Kanbere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Krijos i Novak Đoković

Australijanac je trenutno 22. na svetu, najbolji rang mu je 13. mesto, a u ovogodišnjem vimbldonskom finalu izgubio je od Novaka Đokovića. Tokom decembra, Nik Kirjos učestvovaće na egzibiciji u Dubaiju, a potom sledi australijsko vrelo leto i nove borbe za najboljima.

Australijan open ove godine počinje 16. januara, a trajaće do 29., kada ćemo dobiti novog šampiona Melburna. Titulu brani Rafael Nadal, koji je u sjajnom finalu prošle godine savladao Danila Medvedeva, ali će mu posao ove godine biti znatno otežan, pošto će u Australiji nastupiti i Novak Đoković.

Turnir na kojem Novak Đoković dominira nova je prilika da Srbin i njegov stručni štab na čelu sa Goranom Ivaniševićem pokaže svoje umeće. 

Podsetimo, Nole je u "zemlji kengura" osvojio čak devet trofeja. Poslednji 2021. godine kada je u finalu savladao Danila Medvedeva sa 7:5, 6:2, 6:2. posle sat i 53 minuta.

BONUS GALERIJA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading