BAHAĆENJE STIGLO NA NAPLATU! Jutjuber na nagovor oca pokreće drugi posao: Prase završilo sa SUNĐEROM U RUCI!

Autor:

Zabava

05.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber posle pogašenih kanala na društvenim mrežama rešio da zaradi na drugi način.

BAHAĆENJE STIGLO NA NAPLATU! Jutjuber na nagovor oca pokreće drugi posao: Prase završilo sa SUNĐEROM U RUCI!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, rešio je da otvori nekoliko auto-perionica u Beogradu na nagovor oca Nenada Ilića, koji mu je objasnio da je to pametan ulog s obzirom na to da je do sada izgubio skoro sve sponzore posle skandala i dokumentarca koji je objavio Željko Mitrović.

Naime, jutjuber je nekoliko puta do sada saslušan u policiji zbog toga što je u svojim sadržajima plasirao korišćenje psihoaktivnih supstanci i brutalno internet-nasilje, a što je Mitrović uspeo i da dokaže nakon što ga je Ilić lažno optužio da mu navodno duguje novac. Kako Republika saznaje, Ilić je deo novca koji je imao na računu u banci odranije rešio da uloži u tri objekta da bi mu to bio siguran izvor zarade. Od bahatog jutjubera Bogdan je na kraju završio sa sunđerom u ruci.

- Bogdan je prekinuo saradnju sa skoro svim firmama s kojima je imao sponzorstva posle dokumentaraca koji su se više puta emitovali na Pinku, to jest, oni su s njim prekinuli svaku saradnju. Sam je sebi dao autogol kada se nedolično ponašao ispred policijske stanice pred novinarima i licima u uniformi, kada je pokazivao srednji prst i vikao. Sva sponzorstva koja je imao do tada, pored pregleda na jutjubu, bila su mu glavni izvor zarade, a sada tu ne kaplje novac - otkriva nam upućen izvor blizak influenseru.

Foto: ATA Images

Baka Prase je poslušao oca i uložio novac u više objekata

Kako samo dalje saznali, Baka je dosta novca odranije imao na računu u banci, pa je taj štek iskoristio za pametnije ulaganje.

- Iliću je otac Nenad rekao da treba da misli na vreme i da je bolje da ima siguran izvor prihoda umesto što se oslanja na nove ugovore sa sponzorima. Bogdan misli da će uskoro opet da dobija novac za reklamiranje jer je uspeo da povrati Jutjub kanal, ali ponuda još nema. Tako je, na kraju, rešio da posluša oca, pa je razgledao lokale po gradu. Svidele su mu se tri lokacije za otvaranje auto-perionica, pa ga u narednim mesecima čeka potpisivanje ugovora i opremanje radnji - kaže sagovornik i dodaje:

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase sa ocem, Nenadom Ilićem

- Ilića čeka još odlazaka u policiju jer ima dosta tužbi. U poslednje vreme se primirio, ali je zapisano sve šta je radio.

Na novi stan pukao milion i po evra

Ilić se nedavno na društvenim mrežama pohvalio da je kupio stan u elitnom naselju Beograd na vodi, te i da ga je platio milion i po evra, uz dodatnih 700.000, koje planira da uloži u sređivanje enterijera. Mnogo je ipak onih koji tvrde da jutjuber preteruje kad su sume u pitanju i da sve namerno radi da bi pokazao da ima zaradu uprkos otkazanim sponzorstvima.

- Ljudi, ja se stvarno ne šalim, kupio sam stan u Beogradu na vodi. Nisam hteo da odam nikome tu tajnu, ali je sad vreme da to kažem. Hteo sam da upalim lajv i da ljudi, kad ga vide, komentarišu: "Vau, kako je lep". Koliko sam platio stan? E, pa platio sam ga milion i po evra. I to je bez enterijera! Enterijer je bio još nekih 700.000 evra - pričao je Ilić.

Podsetimo, Baka Prase voli da se hvali skupim nekretninama, besnim kolima i da sve to pokazuje pratiocima. Jednom prilikom je pričao da njegov stan vredi 2,5 miliona evra, čak je i roditelje snimao i objavio kada su mu bili u gostima za potrebe video-klipova.

Republika

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Baka Prase jutjub

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alex the Large

05.12.2022 17:03

zbog ovakvih i njemu slicnih kao drustvo izumiremo