HRVATI BAŠ POLETELI, a Lukaku je onomad promašio prazan gol sa dva metra i doneo im osminu finala!

Autor:

Sport

04.12.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kockasti" idu na Japance!

HRVATI BAŠ POLETELI, a Lukaku je onomad promašio prazan gol sa dva metra i doneo im osminu finala!

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić kaže da su rezultati te zemlje na velikim takmičenjima u rangu svetskog čuda.

On je pred duel osmine finala Mundijala u Kataru sa Japanom (ponedeljak, 16.00) kazao da Hrvatska od svih preostalih učesnika ima najmanje stanovnika.

- Pokušaćemo, imamo šansu, ali to je težak posao. Verujemo, imamo san, a ja sam uvek bio optimista. Prvenstvo je jako kvalitetno, a Hrvatska već 20 godina pruža sjajne igre. Ako ste pogledali, među ovih 16 koji su se plasirali u osminu finala, Hrvatska ima daleko najmanje stanovnika. Mala smo zemlja, ali imamo velike snove. Pred nama je prva stepenica, a kad je prođemo gledaćemo dalje. Hrvatska je uspešna, rezultati su u rangu svetskog čuda - rekao je Dalić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

Dalić poštuje ekipu Japana, koja je završila kao prva u grupi sa Španijom, Nemačkom i Kostarikom.

- Ono što je najvažnije je da našeg protivnika respektujemo, pobedili su dva svetska prvaka Španiju i Nemačku. Gubili su prvo poluvreme pa pokazali karakter, mentalitet i kvalitet. Poručujem svojim igračima da nikoga ne smemo da potcenimo. Znamo da će ići kao samuraji, to je njihovo pravo, ali nećemo se ni mi ništa lošije postaviti - dodao je Dalić.

Podsetimo, Hrvati su uz dosta sreće uspeli da ne izgube od Belgije, pošto je ma toj utakmici Romelu Lukaku u dva navrata promašio prazan gol, uz još bujuk šansi ostalih igrača Belgije. "Kockasti" su zaista imali sreće, kao što je mi primera radi nismo imali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading