NOVAKOV OSMEH OD UVETA DO UVETA: Đoković saznao BRILJANTNU VEST - laknulo mu je!

Autor:

Sport

16.11.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as se oglasio o gorućoj temi.

NOVAKOV OSMEH OD UVETA DO UVETA: Đoković saznao BRILJANTNU VEST - laknulo mu je!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković sa velikim oduševljenjem prihvatio je odluku australijskih vlasti oko ukidanja zabrane ulaska u zemlju.

"BBC" je preneo saznanja iz vrha australijske države prema kojima će Srbinu biti dozvoljeno da se takmiči u Melburnu januara 2023. godine, gde će pokušati da stigne do 10. pehara na popularnom Ozi Openu.

Naravno da sam bio veoma srećan juče kada sam primio te vesti. Osetio sam olakšanje znajući kroz šta smo moji ljudi i ja prošli ove godine u Australiji i posle svega toga. Bolje vesti sigurno da nisam mogao da primim - rekao je Đoković i dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nole se vraća u Australiju

Da li je to uticalo na moju igru danas? Voleo bih da jeste. Zašto da ne? Znajući da ću sezonu početi u Australiji, to je skinulo pritisak sa mene i mog tima. Australijan open je moj najuspešniji Grend slem. Lepe uspomene nosim odatle, želim da se vratim i igram tenis, to je ono što najbolje radi. Radujem se australijskom letu.

Podsećanja radi, Đoković je početkom godine deportovan iz Australije jer nije primio vakcinu protiv koronavirusa, a tada mu je izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, koja će biti ukinuta odlukom Endrjua Džajlsa, ministra imigracija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading