SRBINU VEZANE RUKE! Đoković PROPUŠTA Australijan Open? Oglasio se Ivanišević i Hrvatima OTKUCAO Đokovićeve NAMERE!

Autor:

Sport

19.10.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak govorio o aktuelnim temama.

SRBINU VEZANE RUKE! Đoković PROPUŠTA Australijan Open? Oglasio se Ivanišević i Hrvatima OTKUCAO Đokovićeve NAMERE!

Foto: Tanjug/AP

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, govorio je za "Jutarnji" o planovima Srbina u budućnosti, potvrdio je da će igrati na Završnom mastersu Torinu, ali nije mogao da se izjasni oko Australijan Opena.

Prema rečima Hrvata, odluka je na Australijancima, budući da je Nole istrajao u svojoj nameri da ne primi vakcinu protiv koronavirusa.

- Jasno je da će igrati u Torinu, ostaje samo pitanje da li će pre toga ići u Pariz. Kako se ništa nije promenilo o njegovom razmišljanju o vakcinaciji, treba videti šta će i kako odlučiti Australijanci - kazao je Ivanišević.

Novak je imao dužu pauzu posle Vimbldona, nakon koje je osvojio dva turnira - Tel Aviv i Astanu.

- Igrao je briljantno, naročito u Astani. kao da uopšte nije pauzirao, a nije ga bilo na turnirima još od Vimbldona - istakao je Splićanin, a potom je podvukao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević otkrio Đokovićeve planove

Sve što je vezano uz nekakve rekorde, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to trajati, ali u kakvom je sad trenutku, siguran sam da bi mogao da utiče ili juriša i na te rekorde. Uvek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uveren sam da bi još tri godine mogao da ostane na vrhu ili pri vrhu, boreći se za sve titule - zaključio je Ivanišević.

Srbin je u Kazahstanu osvojio svoju 90. titulu u karijeri, a videćemo da li će Australijanci dati dozvolu da napadne svoj 10. trofej u Melburnu u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading