NOVAK IZBAČEN SA AUSTRALIJAN OPENA NAREDNE SEZONE I TO VEĆ U OKTOBRU! Bezočan čin čelnika ovog turnira, poster je sve rekao! (FOTO)

Autor:

Sport

15.10.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ih samo nije sramota?

NOVAK IZBAČEN SA AUSTRALIJAN OPENA NAREDNE SEZONE I TO VEĆ U OKTOBRU! Bezočan čin čelnika ovog turnira, poster je sve rekao! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Do prvog grend slem turnira u 2023. godini ostalo je oko tri meseca, a još uvek nije poznato da li će Novak Đoković dobiti dozvolu da učestvuje na Australijan openu.

Na prethodnom turniru, početkom 2022. godine, Novaku nije dozvoljeno da brani trofej u Melburn. Šta više, tamošnje vlasti su ga izbacile kao kofer iz Australije, neopravdano naravno.

U subotu se pojavio promotivni poster turnira, a među sportistima koji najavljuju grend slem, nema Đokovića, što sigurno nije dobar, ali ni presudni znak. 

Za sada se na posterima nalaze Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Nik Kirjos i druge teniske zvezde.

Novaka tu nema, a da li će ga biti u januaru, još uvek ne znamo. Kako sada stvari stoje, čelnici ovog turnira nisu uračunali i našeg Novaka, što se na posteru jasno može uočiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Realno

15.10.2022 15:26

A kako NEOPRAVDANO?!?!? Pa nije bio vakcinisan, samo je to razlog a ne zato sto je Srbin ili ostale budalastine...Pravila ulaska su bila takva, ne znam sta vam nije jasno?

LjM

16.10.2022 13:42

@Realno - Potpuno se slažem

123

20.10.2022 09:30

@Realno - Da odgovorim ,Realnom,nije istina to sto si napisao.Mrze nas a i Novaka sto je NAJBOLJI I STO JE SRBIN.Dok ostalim igracima gledaju kroz prste.Prvo Federeru,pa Nadalu.Citaj malo dnevne novine pa se bolje informisi.Ja o Tenisu,svaki clanak,pasus procitam,tako fa sam procitala,pre par godina,gde se Federer sa celnicama jednog turnira sastao,u koje vreme trwba da igra u ko treba da izgubi,joa su poziralu da osmehom.Pametnom dosta.

Ema

15.10.2022 15:54

Moje mišljenje je da i sve da ga zovu ne treba Igra vise.On je pokazao da je najbolji Igrač a Australijanci i Zapadnjaci su ga namrzli zbog Federera kada mu nabio suze na Oči kada ga je pobijedio u zadnjem trenutku.Zato su gledali da ga ponize da mu ne daju više da igra i da On pati vise nego sto je tada Federer.Ko je pravedan i realan to vidi.Spremaj se Nole Ti si veći od svih i kao Čovjek i kao Igrač.Niko Ti nije do koljena.To si davno dokazao.