Boris Beker PROŠAO KROZ PAKAO, pa dobio SJAJNE VESTI!

Autor:

Sport

13.11.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno ima razlog za osmeh.

Boris Beker PROŠAO KROZ PAKAO, pa dobio SJAJNE VESTI!

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

Legendarni nemački teniser, Boris Beker, uskoro će napustiti zatvor i biti deportovan u Nemačku.

On je zbog utaje imovine i malverzacija od oko 2,5 miliona funti, posle proglašavanja bankrota, završio na izdržavanju zatvorske kazne od dve i po godine.

Prošao je pakao bivši trener Novaka Đokovića, a sada konačno ima razlog za osmeh.

On će već u decembru biti pušten iz zatvora Hanterkomb i to po ubrzanoj šemi oslobađanja. Nemac je potpisao dokument po kojem bi trebalo brzo da bude pušten iz zatvora, tačnije, biće deportovan u svoju rodnu zemlju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boris Beker

 

Sve ovo moguće je jer su u Britaniji, gde Beker robija, zatvori pretrpani, pa je ustanovljena pomenuta šema, po kojoj se oni manje opasni i dobrog su vladanja, puštaju ranije. Takođe, strani državljani mogu da budu deportovani do 12 meseci pre oslobađanja po optužbi.

- Zadovoljni smo što se Boris kvalifikovao za rano otpuštanje i što će moći da se vrati u Nemačku, iako je Engleska njegov dom godinama unazad. Siguran sam da će mu mnogo značiti da bude uz porodicu za božićne praznike - poručio je Bekerov bivši portparol.

Boris Beker se u zatvoru u Velikoj Britaniji nalazi još od aprila. Tokom igračke karijere osvojio je 49 turnira, a 1991. godine bio je i svetski broj jedan. Osvajao je Australijan open, US Open i Vimbldon, dok je na Rolan Garosu stigao do polufinala. Takođe, ima trofej i u Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading