TUGA U PORODICI NAŠEG PEVAČA! Zvezda Granda se POTRESNIM rečima oprostila od rođenog brata: "Zauvek ćeš biti u mom srcu" (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arminu Bijediću preminuo je rođeni brat u 44. godini

TUGA U PORODICI NAŠEG PEVAČA! Zvezda Granda se POTRESNIM rečima oprostila od rođenog brata: "Zauvek ćeš biti u mom srcu" (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Armin Bijedić

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Armin Bijedić suočio se sa velikom porodičnom tragedijom jer mu je preminuo rođeni brat u 44. godini života. 

Pevač nije mogao da sakrije tugu, pa se tužnim rečima oprostio od prata putem Instagram priče, a posebno je mnoge ganula fotografija sa bratom iz detinjstva koju je Bijedić podelio sa pratiocima. 

- Nismo se ovako dogovorili. Zauvek ćeš biti u mom srcu brate rođeni - napisao je Armin iz fotografiju iz detinjstva.

 

 

Iza preminulog Ernada ostali su otac Sead, majka Šefika, brat Armin, bratanice i ostala mnogobrojna rodbina.

Kako je pevač naveo na svom profilu, objavivši umrlicu, njegov brat će na večni počinak biti ispraćen u ponedeljak, 14. novembra u 13 časova.

 

 

Podsetimo, Armin Bijedić je napustio „Zvezde Granda“ u toku takmičenja, a u medijima se spekulisalo da nakon toga nije bio u dobrim odnosima sa Grand produkcijom, što je pevač svojevremeno oštro demantovao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading