FILMSKA DRAMA - FEDERER U EPICENTRU! Mirka BRUTALNO uvredila Švajcarca - ti si PLAČLJIVAC!

Autor:

Sport

09.11.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se čuveni teniser i otkrio kako su zakopali "ratne sekire".

FILMSKA DRAMA - FEDERER U EPICENTRU! Mirka BRUTALNO uvredila Švajcarca - ti si PLAČLJIVAC!

Foto: Tanjug/AP

Švajcarski teniser Sten Vavrinka oglasio se o sukobu sa sunarodnikom Rodžerom Federerom koji se dogodio tokom Završnog masters turnira.

Oni su irali polufinale u Londonu kada je Mirka Federer, suprugra vlasnika 20 Grend slem titula, Vavrinku nazvala "plačljivcem"! On se okrenuo Fedeksu sa pitanjem "šta je to rekla", a potom se požalio i glavnom sudiji.

- Mogli bismo da napravimo film o tome. Bilo je vrlo, vrlo napeto posle tog polufinala. Veoma vruće, komplikovano sa obe strane. Dobro je što tada nije bilo kamera u hodnicima i svlačionicama. Kada vas uhvate emocije, zbog stvari koje se ne dešavaju vašom krivicom, morate da se distancirate. Da se ne zaboravi šta smo zajedno prolazili godinama, treba pustiti da prođe koji dan, ne videti se i ne pričati o tome. Morali smo da imamo na umu da je pred nama Dejvis kup koji je trebalo da osvojimo. Nisam želeo da dozvolim da jedna mala svađa, koja je zbog emocija postala velika, poremeti tu pobedu - zaključio je Vavrinka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pomirili se Vavrinka i Federer

Inače, Federer je tada, nakon što je eliminisao Vavrinku, predao finalni duel u prestonici Engleske Novaku Đokoviću zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Перагеније

09.11.2022 21:58

Кад је Вавринка плакао - за разлику од Федерера?