ŠTA ĐOKOVIĆEV TIM KRIJE? Novi SKANDAL oko Novaka - BESTIDNI Amerikanac pokrenuo LAVINU! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.11.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je opet glavna tema svetskih medija.

ŠTA ĐOKOVIĆEV TIM KRIJE? Novi SKANDAL oko Novaka - BESTIDNI Amerikanac pokrenuo LAVINU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Američki novinar Ben Rotenberg ponovo je pokrenuo lavinu na društvenim mrežama pričom o "dopingu" Novaka Đokovića.

Amerikancu je zasmetao način na koji Noletov tim mićka ono što je osvajač 21 Grend slem titule nazvao "čarobni napitak" tokom polufinala Pariza protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Oduvek sam mislio da bi trebalo da bude više transparentnosti u vezi sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam retko mislio da nešto nije u redu. Ali zaboga, govor tela na ovom snimku je bizaran. Šta Đokovićev tim krije? - napisao je Rotenberg i dodao:

Ne optužujem nikoga ni za šta, ali je mnogo sumnjiv način na koji su reagovali kada su videli da ih snimaku. Nadam se da će Novaka ili njegov tim da pitaju u ovome u Parizu i da neće prihvatiti odgovor 'magični napitak' kao prošli put. Članove tima ne kontrolišu, bar za to nisam čuo - naveo je Amerikanac.

Inače, Nole se u Parizu bori za novi pehar iz serije 1000, rival mu je Danac Holger Rune, a dešavanja iz "Bersija" možete pratiti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milovan

06.11.2022 19:29

Treba da napišete blento ben