NA ZAPADU MOGU DA MU PLJUNU POD PROZOR: Đoković jači od PODMETAČINA, postigao VANSERIJSKI rezultat kojim je ZAPUŠIO USTA kritičarima!

Autor:

Sport

06.11.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci na čelu karavana, Novak ispunio cilju uprkos brojnim sabotažama.

NA ZAPADU MOGU DA MU PLJUNU POD PROZOR: Đoković jači od PODMETAČINA, postigao VANSERIJSKI rezultat kojim je ZAPUŠIO USTA kritičarima!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković postigao je sjajan rezultat tokom 2022. godine, imajući u vidu okolnosti pod kojima se takmičio. Naime, plasmanom u finale Mastersa u Parizu, Nole je ušao među osam najboljih na svetu na listi ATP trke, iako nije mogao da nastupi na dva Grend slema i brojnim turnirima iz serije 1000 u tekućoj sezoni.

Srbin bi svakako stekao pravo igranja u Torinu kao osvajač Vimbldona, ali je zbog toga bio na meti brojnih kritika. Otrovnu strelicu ka Đokoviću, između ostalih, uputio je i Britanac Kameron Nori, ali osvajač 21 Grend slem titule imao je spreman odgovor, i to na terenu.

Republika

Foto: Printscreen/ATP

ATP trka - Đoković ušao među osam najboljih

Novak je tokom 2022. godine sakupio 3,320 bodova, a da se računaju poeni osvojeni na londonskoj travi imao bi ih dve hiljade više. Bilo kako bilo, Nole će najpre pokušati da savlada Runea u novom pariskom finalu, nakon što je u subotu uspeo da nadigra Grka Stefanosa Cicipasa u tri seta.

Što se tiče Završnog mastersa, on je na programu od 13. do 20. novembra, a na njemu neće nastupiti prvi reket sveta Španac Karlos Alkaras, koji se povredio tokom četvrtfinalnog okršaja sa Dancem u "gradu svetlosti".

Podsećanja radi, prošle sezone u Torinu slavio je Nemac Aleksandar Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading