SLAVIO ROĐENJE DETETA, KOMŠIJA GA USMRTIO LUKOM I STRELOM ZBOG BUKE! Umirao u jezivim bolovima nasred ulice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

06.11.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima se pojavio snimak na kome je čoveka koji je slavio rođenje sina nasmrt pogodio lukom i strelom komšija ljut zbog buke koju je stvarao.

SLAVIO ROĐENJE DETETA, KOMŠIJA GA USMRTIO LUKOM I STRELOM ZBOG BUKE! Umirao u jezivim bolovima nasred ulice (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Havijer Alfredo Miranda Romero (41), bio je sa grupom prijatelja i išao je sa njima kući nakon što je slavio u obližnjem baru. Ali dok je stajao i ćaskao ispred svog stana, besni Evaristo Skalko (63) zgrabio je luk i strelu i pogodio ga.

Strela je imala čelični vrh koji se obično koristi za ubijanje divljih svinja. Snimci na mrežama pokazuju kako se Havijer hvata za stomak i tetura se okolo u lokvi krvi u uličici u italijanskom lučkom gradu Đenovi.

Skalko golih grudi se može videti na prozoru prvog sprata kako drži luk u ruci dok gleda, nesvestan da je Havijer smrtno ranjen. Svedoci kažu da je Skalko rasistički uvredio Havijera, rođenog u Peruu, pre nego što je zgrabio luk i strelu i pogodio ga u ranim jutarnjim satima u sredu. 

Havijer i njegovi prijatelji bili su u obližnjem baru i gledali utakmicu Lige šampiona između Liverpula i Napolija, a posle nekoliko pića krenuli su kući.

Na snimku se može videti Havijer u suzama kako priča telefobom, drži strelu i cvili: "Ku*kin sin“. Šta si mi j*bote uradio? Bože moj.’ Čuje se kako Skalko viče: "Treba li ti pomoć?“ Zatim izlazi komšija i pita: "Šta se desilo?“, a Havijer odgovara: "Upucao me je strelom.“ 

Shvativši ozbiljnost situacije, Skalko dotrčava, a na drugim snimcima se vidi kako se saginje pokušavajući da zaustavi krvarenje dok policija pokušava da zadrži gomilu Havijerovih ljutih prijatelja.

Nekoliko sekundi ranije pokušali su da uklone strelu iz njegovog tela, što je verovatno pogoršalo ranu. Bolničari su ga kasnije odvezli u lokalnu bolnicu, prenosi Mondo.

Lekari su se borili da mu spasu život nakon što je na operaciji otkriveno da mu je probušena jetra. Ali uprkos pokušajima da mu se pronađe mogući donor, ništa se nije moglo učiniti i on je preminuo od zadobijenih povreda.

Na svojoj Fejsbuk stranici, Havijer je u julu objavio fotografiju snimka svoje nerođene bebe i napisao: "I vrlo brzo ćeš biti sa nama, čekamo sa velikim nestrpljenjem, moj mali Gustavo Đuzepe. Bićeš naš blagoslov, radost mame i tate.“

Skalko, radnik u lokalnoj marini, rekao je policiji da se upravo vratio sa posla na Malti i da je bio umoran i da je samo hteo da spava, ali ga je buka držala budnim.

-Pogledao sam i video grupu ljudi kako mokri, vikao sam na njih, ali su me ignorisali, zgrabio sam luk i pucao, ali nisam hteo nikoga da ubijem, dodao je.

Policajci koji su upali u njegovu kuću rekli su da je zaplenjeno oko 60 strela i tri luka, a istragu je otvorio lokalni tužilac Nikola Pijansente. 

Zvaničnik iz peruanskog konzulata rekao je da Havijer živi u Italiji 26 godina i da je osoblje u kontaktu sa njegovom porodicom. Skalko je sinoć bio u pritvoru u lokalnom zatvoru zbog sumnje za ubistvo i rasizam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saxon

06.11.2022 13:27

Ovoga treba obesiti javno na trgu.