GRMEO JE "BERSI": Đokovićev URLIK odjeknuo do Beograda!

Autor:

Sport

04.11.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se oglasio posle prolaska u novo parisko polufinale.

GRMEO JE "BERSI": Đokovićev URLIK odjeknuo do Beograda!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković "kao od šale" se plasirao u polufinale Mastersa u Parizu, savladavši Italijana Lorenca Musetija sa 6:0, 6:3.

Preloman momenat meča dogodio se u drugom setu, kada je Italijan stekao brejk viška, ali ga je Nole ekspresno vratio, nakon čega se čuo snažan urlik koji se čuo "do Beograda".

- Najbolja predstava ove nedelje, među najboljima u sezoni. Od početka sam znao šta hoću, malo sam popustio u drugom setu, ali sve je bilo kako treba. Vršio sam snažan pritisak na njega da mu ne bih dozvolio da se vrati, nošen publikom - počeo je Đoković, a potom je upitan za "snažan krik" kada je poravnao rezultat u drugom periodu igre.

- Pri rezultatu 2:1 bilo je jako važno da vratim "momentum" na svoju stranu, nisam smeo da dozvolim da ima prednost.

Nole je nastavio da beleži sjajne partije na pariskom mastersu.

 

 

- Ne znam da li sam nepobediv, ali sam nanizao brojne uspehe ovde. Što više pobeđujem, dobijam na samopouzdanju. Sviđaju mi se uslovi ovde, iako su različiti od prošlogodišnjih. Ovo je, za sada, sjajan turnir za mene i nadam se da ću nastaviti do samog kraja - zaključio je Đoković koji će se za novo masters finale boriti sa pobednikom meča Stefanos Cicipas - Tomi Pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading