ŠOK U PARIZU: Rafael Nadal napustio francusku prestonicu - evo šta je razlog iznenadnog odlaska!

Autor:

Sport

30.10.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa velikim nestrpljenjem se u "gradu svetslosti" očekuje "teniski klasik".

ŠOK U PARIZU: Rafael Nadal napustio francusku prestonicu - evo šta je razlog iznenadnog odlaska!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Rafael Nadal je pre najboljeg srpskog tenisera stigao u francusku prestonicu, a svi ljubitelji tenisa sa pravom se nadaju da će nakon ovogodišnjeg Vimbldona, upravo na Mastersu u Parizu videti novi duel najboljih tenisera današnjice.

Međutim, samo dan pre zvaničnog starta turnira, teniskim svetom se pronela informacija da je Španac napustio Pariz i vratio se u Španiju.

Kako se saznaje, Rafael Nadal je otputovao na Majorku, a razlog nije bilo kakva iznenadna povreda. Španac je morao da se pojavi na svadbi svog prijatelja iz detinjstva, a uz navedeno on je i kum na venčanju, tako da ljubitelji tenisa ne moraju da brinu. Rafa će se na vreme vratiti u "grad svetlosti" i započeti borbe koje bi trebale da kulminiraju finalnim susretom protiv Novaka Đokovića.

Foto: Instagram.com/printscreen

Rafael Nadal na svadbi prijatelja iz detinjstva

 

Treba napomenuti da Rafael Nadal ima pregršt motiva kada je predstojeći turnir u pitanju. On nikada nije uspevao da stigne do pehara u Parizu, a samo je jednom u dosadapnjoj karijeri uspeo da stigne do završne borbe. Bilo je to sada već davne 2007. godine kada je ubedljivo poražen od Argentinca Davida Nalbandijana rezultatom 2:0 (6:4, 6:0).

Sa druge strane, Novak Đoković drži sve rekorde predstojećeg turnira, što predstavlja dodatni motiv za španskog tenisera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Veljko Kuridža

30.10.2022 16:29

Ne mogu se sastati u finalu, već u polufinalu. Takav je žreb.

MiroslV

03.11.2022 14:37

Bajate vest! Izgubio je