HAOS U ZAGREBU: Palice, baklje, pesnice - OPŠTA TUČA BED BLU BOJSA I TORCIDE! Povređeni huligani LEŽE NA ULICI! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.10.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do okršaja je došlo u nedelju popodne.

HAOS U ZAGREBU: Palice, baklje, pesnice - OPŠTA TUČA BED BLU BOJSA I TORCIDE! Povređeni huligani LEŽE NA ULICI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Hooligans.cz Official

Tuča Bed blu bojsa i Torcide

Navijačke grupe Bed blu bojs i Torcida imale su novi veliki sukob.

Ovog puta, navijači Dinama iz Zagreba i Hajduka iz Splita potukli su se u centru hrvatske prestonice, a u incidentu su korišćene baklje i palice.

 

 

Hrvatski mediji preneli su da je policija brzo reagovala, ali da su pojedini huligani povređeni završili ležeći na ulici. 

 

 

Istorija sukoba navijača Dinama i Hajduka je duga, te se ovi huligani ne tuku samo kada klubovi igraju međusobne mečeve. Mnogi njihovi incidenti se i dalje prepričavaju, a nakon poslednjeg derbija u centar pažnje stigli su navijači Hajduka.

Utakmica je završena 1:1, Hajduk je bio bolji tim, ali se Dinamo izvukao, a Torcida je posle meča imala svoj šou. 

Ispred prostorija Torcide, oko ponoći, došlo je do sukoba policije i navijača. Građani u Splitu pozvali su organe reda da reaguju zbog remećenja reda i mira, a kada je policija stigla krenuo je pakao.

 

 

Navijači su tada ušli u sukob, a organi reda pucali su u vazduh kako bi sve smirili. Epilog svega - četiri lakše povređena policajca i nekoliko uhapšenih navijača.

Dolaskom policijskih službenika na mesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce. U događaju su četiri policijska službenika zadobila lakše telesne povrede - potvrdili su hrvatskim medijima organi reda, pa dodali:

- U cilju odbijanja daljeg napada policijski službenik je u vazduh ispalio tri metka, te su policijski službenici upotrebili fizičku silu, suzavac i pendreke, a sve kako bi zaustavili dalji napad i uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading