TEŠKI INCIDENTI POSLE DERBIJA HRVATSKE: Torcida pravila haos, policija PUCALA iz vatrenog oružja, ima POVREĐENIH!

Autor:

Sport

22.10.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob se desio kod prostorija navijača Hajduka.

TEŠKI INCIDENTI POSLE DERBIJA HRVATSKE: Torcida pravila haos, policija PUCALA iz vatrenog oružja, ima POVREĐENIH!

Foto: www.profimedia.rs

Torcida Split

Veliki derbi hrvatskog fudbala između Hajduka i Dinama završen je bez pobednika, a konačan rezultat bio je 1:1.

Zagrepčani mogu da budu zadovoljniji bodom jer je Hajduk bio bolji tim, te je čuvar mreže Dinama Dominik Livaković "vadio kestenje iz vatre" u samom finišu meča.

Najveći derbi komšija na terenu, definitivno je najveći derbi i na tribinama. Torcida i Bed blu bojsi ponovo su imali zapažene role u ovom spektaklu, a veliki haos i teški incidenti desili su se posle meča.

Ispred prostorija Torcide, oko ponoći, došlo je do sukoba policije i navijača. Građani u Splitu pozvali su organe reda da reaguju zbog remećenja reda i mira, a kada je policija stigla krenuo je pakao.

 

 

Navijači su ušli u sukob, a organi reda pucali su u vazduh kako bi sve smirili. Epilog svega - četiri lakše povređena policajca i nekoliko uhapšenih navijača.

Dolaskom policijskih službenika na mesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce. U događaju su četiri policijska službenika zadobila lakše telesne povrede - potvrdili su hrvatskim medijima organi reda, pa dodali:

- U cilju odbijanja daljeg napada policijski službenik je u vazduh ispalio tri metka, te su policijski službenici upotrebili fizičku silu, suzavac i pendreke, a sve kako bi zaustavili dalji napad i uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira.

Bio je ovo još jedan vatreni derbi Hajduka i Dinama koji je, srećom, završen bez tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading