VAZURA OŠTRO DEMANTUJE: Ja nemam privatno obezbeđenje, to je lako dokazivo!

Autor:

Sport

19.10.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Partizan prokomentarisao je reči Željka Tanaskovića.

VAZURA OŠTRO DEMANTUJE: Ja nemam privatno obezbeđenje, to je lako dokazivo!

Foto: Starsport

Slučaj Dalibora Petrovića dospeo je u centar pažnje javnosti.

Prema navodima samog Dalibora, ali i generalnog sekretara JSD Partizan, Željka Tanaskovića, koji su održali konferenciju za medije (više informacija možete pronaći OVDE), privatno obezbeđenje Miloša Vazure učestvovalo je u navodnom prebijanju Petrovića pred meč Partizana i Kelna.

- Ceo događaj se dogodio iz razloga što je Dalibor dao podršku Ostoji Mijailoviću, stranu koja je pobedila na skupštini. To možete čuti i na snimku gde obezbeđenje, privatno obezbeđenje Miloša Vazure, kada prebija Dalibora, govori pogrdne reči za predsednika Ostoju Mijailovića. Onog momenta kada sam ja ušao u SD Partizan, Dalibor je bio iza mene i snimao telefonom, to su kamere FK zabeležile i on je iz tog razloga pretučen. Faktički, ako drugačije misli, stavljaju do znanja da svi koji drugačije misle i koji nisu uz njih mogu da dobiju batine, a neko možda i da izgubi glavu, daleko bilo. Mi smo ovu konferenciju sazvali iz tog razloga, da javnost upoznamo o kojim stvarima se radi i šta se desilo. Dalibor je bio u fudbalskom klubu na osnovu važećeg ugovora koji je imao za prodaju kokica. Čvrsto verujemo u državu i organe i očekujemo da se vinovnici procesuiraju. Jadno je i bedno da ga šestorica tuku i da pričaju da vole Partizan i da imaju sportske namere u celoj priči. Mnogi treba da se zapitaju šta to neko brani, pa da na ovaj način brani sebe - rekao je Željko Tanasković.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Dalibor Petrović i Željko Tanasković

 

Kontaktirali smo generalnog direktora FK Partizan, Miloša Vazuru, koji je za naš portal oštro demantovao ovakve navode:

- Kakvo privatno obezbeđenje? Ja nemam privatno obezbeđenje, to je lako dokazivo. Pozivam policiju da istraži sve navode, isto kao što su ih i oni pozvali - rekao je Vazura.

Republika

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Miloš Vazura

 

Ovaj slučaj će svoj epilog dobiti kada istražni organi odrade svoj deo posla, te će tada sve biti poznato.

Tanasković je na konferenciji govorio i o situaciji sa stadionom Partizana, a više o tome pročitajte OVDE.

Kompletnu konferenciju možete pogledati u sledećem video snimku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading