ŠEST MESECI GOLGOTE: Legenda svetskog tenisa izgubila osam kilograma!

Autor:

Sport

19.10.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji - evo kako velikan provodi vreme u zatvoru.

ŠEST MESECI GOLGOTE: Legenda svetskog tenisa izgubila osam kilograma!

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Proslavljeni Nemac Boris Beker služi zatvorsku kaznu u trajanju od 30 meseci u engleskom Hanterkombu, a kako bivši trener Novaka Đokovića podnosi robiju otkrio je njegov advokat Oliver Mozer.

Naš klijent Boris Beker se dobro drži s obzirom na okolnosti, prilagodio se na svakodnevni zatvorski život. Ostali detalji njegovog boravka u zatvoru su privatne prirode - izjavio je Mozer, a potom je dodao da Beker drži časove fitnesa zbog kojih je uspeo da izgubi čak osam kilograma tokom poslednjih šest meseci:

Kao sportista, veoma je upoznat sa time šta znače pobede i porazi. Svoja životna iskustva deli sa kolegama iz zatvora - obelodanio je advokat.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Beker "olakšan" posle šest meseci zatvora

Podsećanja radi, Beker je utamničen jer nije bio u mogućnosti da isplati dugove poveriocima nakon bankrota koji je proglasio 2017. godine, a za vreme profesionalne karijere u tri navrata je slavio na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading