Otvaranje projekta Adriatic 42 zakazano za 28. oktobar! Jedna od najvećih jahti na svetu BLACK PEARL prva će biti remontovana!

Autor:

Svet

19.10.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Gora dobija jedinstveni objekat za popravku i održavanje mega jahti i to će predstavljati početak nove ere razvoja jahting industrije u ovoj zemlji.

Otvaranje projekta Adriatic 42 zakazano za 28. oktobar! Jedna od najvećih jahti na svetu BLACK PEARL prva će biti remontovana!

Foto: Adriatic 42

Projekat Adriatic 42 zvanično će biti otvoren 28. oktobra, a jedna od najvećih jahti na svetu, Black Pearl, prva će biti remontovana, saopštio je predsednik Borda direktora Adriatic 42, Rade Antolović.
 
- Zahvaljujući ogromnom radu, ulaganjima, posvećenosti i istrajnosti u proteklim mesecima sa zadovoljstvom mogu da najavim da će projekat Adriatic 42 zvanično biti otvoren 28. oktobra. Tog dana će Crna Gora dobiti jedinstveni objekat za popravku i održavanje mega jahti i to će predstavljati početak nove ere razvoja jahting industrije u ovoj zemlji - rekao je Antolović u intervjuu agenciji Mina-business.
 
On je dodao da će to ujedno značiti da će u Boki Kotorskoj, jednoj od najsigurnijih luka na svetu, na svega nekoliko minuta vlasnici jahti imati prestižnu luku za superjahte, Porto Montenegro, i mesto za njihov remont po najvišim svetskim standardima – Adriatic 42.
 
Antolović je saopštio da, iako projekat nije zvanično otvoren, imaju ogromno interesovanje klijenata i već dogovorene poslove koji će se obavljati u Adriatic 42.
 

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/ Louis Nineteen

Black Pearl

 

- Mogu da najavim da je jedna od najvećih jahti na svetu, Black Pearl, prva koja će biti remontovana u našem doku. To je ogroman vetar u jedra za sve nas i potvrda koliko je revitalizacija brodogradnje i remonta, ali sada na moderan i inovativan način, bila preko potrebna Crnoj Gori i ovom delu Mediterana - rekao je Antolović.

 
On je kazao da im je cilj da tokom prve godine rada opsluže 14 superjahti, a da se taj broj, kroz period od pet godina, poveća na 109.
 
On je dodao da će dok, ali i brojna druga važna ulaganja, omogućiti klijentima usluge poput dokovanja i dizanja brodova, radova poput brušenja, lakiranja te raznih mehaničkih popravki.
 
- Internacionalne standarde koje donosimo u Bijelu već godinama razvijamo u jednoj od najvećih remont luka na svetu DryDock u Dubaiju - rekao je Antolović.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading