AUSTRALIJANCI JOŠ JEDNOM POKAZALI PRAVO LICE: Sada je sve jasno - Novaka su namerno maltretirali!

Autor:

Sport

18.10.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih godinu dana traje saga oko (ne)učešća najboljeg srpskog tenisera na Australijan openu.

AUSTRALIJANCI JOŠ JEDNOM POKAZALI PRAVO LICE: Sada je sve jasno - Novaka su namerno maltretirali!

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

Dobro je poznato šta je u januaru mesecu 2022. godine Novak Đoković proživeo na australijskom tlu.

I pored činjenice da u tom momentu nije imao problema sa virusom COVID-19 i da je prethodno dobio dozvolu da nastupi na prvom Grend slem turniru u sezoni, australijske vlasti su odlučile tadašnjeg teniskog "broja jedan" strpaju u hotel (zatvor) za imigrante, a zatim i deportuju iz Australije.

Koliko je navedena odluka bila apsurdna govori i podatak o odluci istih predstavnika vlasti koji su pred ovogodišnji Svetski kup u kriketu koji se od nedelje održava u Melburnu, doneli odluku da neće biti obaveznog testiranja igrača ukoliko se pokaže da je neko od njih zaražen koronavirusom, a na timskim doktorima je odluka da li će sportisti u tom slučaju dozvoliti da se takmiči, ili ga poslati u izolaciju.

Navedena informacija izazvala je burne reakcije fanova Novaka Đokovića na društvenim mrežama:

- Ovo se dešava u Australiji. 'Tenis Australija' i Australija kao zemlja će biti smešni ako zabrane Novaku da igra sada na Australijan openu. Iskreno ne razumem kako Australijanci ne vide ovo sra**e. Ovo samo potvrđuje da je 2022. on bio namerno osujećen - napisao je jedan od navijača najboljeg srpskog tenisera.

 

 

Ostaje da se vidi kakva će odluka vlasti Australije biti u januaru naredne godine kada je na programu novo izdanje Australijan opena i da li će se na njemu i pod kojim uslovima naći i Novak Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading