Zbog ove izjave nalazi se na stubu srama: Pre osam godina je šokirao teniski svet - jedna konferencija Rafaela Nadala i danas se prepričava!

Autor:

Sport

01.10.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo rivalstvo je svakako jedno od najvećih kada je sport u pitanju.

Zbog ove izjave nalazi se na stubu srama: Pre osam godina je šokirao teniski svet - jedna konferencija Rafaela Nadala i danas se prepričava!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Godinama unazad rivalstvo Novaka Đoković i Rafaela Nadala dobro je poznato. I dan, danas nakon svih godina zajedno provedenih na teniskom terenu, njih dvojica vode veliku borbu kada je u pitanju teniser sa najvećim brojem osvojenih Grend slem titula. Španski teniser trenutno ima jednu više osvojenu, ali je borba daleko od okončane.

Međutim, postavlja se pitanje da li bi do svega što je navedeno i došlo, barem da se pitao Rafael Nadal. Naime, njegova izjava koja datira od 2014. godine, a koja je tada izazvala pravu buru u teniskom sportu i danas se neretko prepričava.

Pre osam godina novinar je pre tokom jedne od konferencija za medije postavio Rafaelu Nadalu zanimljivo pitanje:

- Rafa, rekao si mnogo puta do sada da voliš izazove, pa da li ti je drago što Đoković postoji?

Nadal je najpre kratko odgovorio:

- Ne!

Iako je od navedene konferencije za medije protekao duži vremenski period, navedena konferencija za medije i dalje se sa punim pravom prepričava u teniskim i sportskim krugovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading