NOVI SUPER TAJ-BREJK: Fric doneo izjednačenje svom timu!

Autor:

Sport

24.09.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Fric, američki teniser, pobedio je Kamerona Norija sa 2:1 (6:1, 4:6, 10:8) i tako doneo timu Sveta poravnanje u duleu sa timom Evrope.

NOVI SUPER TAJ-BREJK: Fric doneo izjednačenje svom timu!

Foto: Tanjug/AP

Amerikanac je furiozno otvorio meč, pa je sa dva rana brejka stigao do vođstva od 4:0 u prvom setu. Treći brejk je napravio u poslednjem, sedmom gemu, što mu je bilo dovoljno za ubedljivih 6:1 u prvom delu igre.

Nori je bolje počeo drugi set, pa je odmah stigao do brejka. Fric ipak vraća udarac, a brejkova nije bilo sve do 4:4, kada Nori stiže do novog brejka, a zatim uspešno servira za set (6:4).

Ipak, nije imao snage za kompletni preokret, pa je Fric rešio poslednji deo igre u svoju korist, rezultatom 10:8, i na taj način izjednačio na 3-3 u pobedama, na Lejver kupu koji se održava u Londonu.

Večeras će se u O2 areni odigrati još dva meča, a u oba će akter biti Novak Đoković. Prvo će na teren u singlu, kada će mu protivnik biti Frensis Tijafo, a zatim će u dublu, zajedno sa Beretinijem, igrati protiv Soka i De Minora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading