TRILER U LONDONU: Đokovićev tim ponovo vodi, Italijan doneo bod posle drame sa Kanađaninom!

Autor:

Sport

24.09.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateo Beretini savladao je Feliksa Ože-Alijasima sa 2:1 (7:6, 4:6, 10:7) i tako doneo novu prednost timu Evrope.

TRILER U LONDONU: Đokovićev tim ponovo vodi, Italijan doneo bod posle drame sa Kanađaninom!

Foto: Tanjug/AP

Mateo Beretini

Nakon što su juče dva tima podelila bodove (2:2), u danu koji je obeležio odlazak Rodžera Federera u penziju, Beretini je posle prave drame vratio prednost timu u kom igra i Novak Đoković.

U prvom setu nije bilo brejkova, pa se došlo do odlučujućeg 13. gema. Beretini je taj deo igre dobio sa 13-11, pa je posle više od jednog časa igre došao do prednosti u setovima.

Ipak, Kanađanin se nije predavao, a brejk u trećem gemu mu je bio dovoljan za osvajanje seta, čime je meč uveo u super taj-brejk.

Italijan ključnu prednost pravi na početku super taj-brejka, pa sa šest vezanih poena odlazi na nedostižnih 7:2. Ože-Alijasim je pokušao da se vrati, stigao je do 8:7, ali Beretini osvaja sledeća dva poena i dolazi do pobede.

U narednom meču na teren će Kameron Nori i Tejlor Fric, a večeras će na teren i Novak Đoković. Prvo će u singlu igrati protiv Tijafoa, a zatim će u dublu, zajedno sa Beretinijem, igrati protiv Soka i De Minora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading