DEČAK JE MOLIO MAJKU DA GA PUSTI DA UMRE, KAKO BI ONA ŽIVELA! Želja mu je i ispunjena! DAN KAD JE CELA BOLNICA PLAKALA! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.09.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mali dečak je molio majku da ga pusti da umre. Razlog zbog čega je to činio će vas ostaviti u suzama.

DEČAK JE MOLIO MAJKU DA GA PUSTI DA UMRE, KAKO BI ONA ŽIVELA! Želja mu je i ispunjena! DAN KAD JE CELA BOLNICA PLAKALA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Cecilia Prieto Rosales

Čen Siaotian je imao samo 5 godina kada mu je dijagnostikovan tumor na mozgu koji će mu na kraju oduzeti život 2014. godine.

Nažalost, samo nekoliko meseci kasnije njegova majka Džou Lu je obolela od bolesti bubrega, piše Daily Mail.

Dve godine se ovaj par borio sa svojim bolestima rame uz rame. Na kraju, zbog tumora je Čen izgubio vid i ostao je paralizovan. Njegovoj majci su rekli da nikad neće moći da živi normalno zbog bolesti bubrega.

Čenovi doktori su znali da se njegovo vreme na zemlji približava kraju. Takođe su bili sigurni da bi njegov bubreg savršeno odgovarao njegovoj majci kojoj je očajnički bila potrebna transplantacija. Ali njegova majka Džou je odbila.

Foto: Printskrin/Youtube/Cecilia Prieto Rosales

Plač lekara za malim Čenom Siaotianom

 

Slatki Čen je čuo kada je njegova majka odbacila tu ideju, zato kada je za to čuo, molio ju je i preklinjao da prihvati njegov bubreg.

Kako je Čenov tumor rastao i on je postajo sve bolesniji, pitao je majku da ga pusti da umre. Dečak se nadao da ako bi umro, mogao je bi pomoći u spašavanju života svoje majke.

Sa suzama u očima i teškim srcem, Džou je konačno pristala, a jedina uteha je joj je bila saznanje da će deo njenog sina živeti s njom zauvek.

Čen je mirno preminuo 2. aprila 2014. godine, a bubreg je dat njegovoj majci.

Bolnički PR Ji Tai je rekao:

- Medicinski tim je imao kratak trenutak molitve i tišine za siroto dete pre transplantacije i mislim da je ispravno reći da je ostalo vrlo malo suvih očiju.

Čenova žrtva ne samo da je spasila život njegove majke, već je i sačuvala dva druga života donacijom svojih organa.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading