UPRAVO SAM UŠAO U SAD BEZ KONTROLE! Novak je glavna tema ovog jutra - sjajne vesti za Đokovića!

Autor:

Sport

14.08.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se menja u korist našeg igrača!

UPRAVO SAM UŠAO U SAD BEZ KONTROLE! Novak je glavna tema ovog jutra - sjajne vesti za Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Reakcija Novaka Đokovića tokom meča sa Van Rajthovenom

Francuski novinar Kventan Moane, napisao je na Tviteru da je bez ikakvih ograničenja sleteo u SAD i odmah je poslao poruku Đokoviću.

Podsetimo, Novaku i dalje nije dozvoljen ulazak u SAD, međutim, nada da će Đoković učestvovati na predstojećem US openu i dalje tinja:

 

 

- Došao sam u SAD i niko me nije pitao za bilo kakav dokaz o vakcinaciji. Bio sam i u martu, ali tako nije bilo. Da li su već počele da se primenjuju nova pravila? To bi bila dobre vesti za Đokovića- napisao je Moane na Tviteru i pokrenuo diskusiju sa navijačima koje su ove vesti obradovale.

Nedavno je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) u SAD je ove nedelje već "relaksirao" mnoga pravila i tako dodatno ulio nad Novaku i čitavoj Srbiji.

Ostaje nam da vidimo kako će se stvari razvijati u bliskoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
MOZES

14.08.2022 14:28

Ako ljustis kompir kao slepi putnik

Goran

14.08.2022 15:10

Ja sam usao u SAD prije 2 meseca bez da me iko pitao ili trazio dokaze o vakcinaciji. Sto naravno ne znaci nista, jer ja nisam Novak Djokovic. Od njega ce sigurno traziti na uvid dokaz o vakcinaciji.