Stres i tenziju metropole zamenili cvrkutom ptica u selu kod Čačka! Osmeh njihove dece zbog donošenja VELIKE ODLUKE je neprocenljiv!

Autor:

Vesti

14.08.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Porodica Čvorović je napustila Beograd i doselila se u selo pored Čačka. Odlučili su da uprkos velikom broju omladine koja se seli iz manjih mesta u metropolu, žive jedan miran život.

Stres i tenziju metropole zamenili cvrkutom ptica u selu kod Čačka! Osmeh njihove dece zbog donošenja VELIKE ODLUKE je neprocenljiv!

Foto: Rina

Dok omladina iz unutrašnjosti Srbije sve više teži preseljenju u Beograd i mahom se ne vraćaju u rodni grad nakon završenih studija, Čvorovići su se odlučili da prkose toj statistici.

Foto: Rina

Porodica Čvorović

Aleksandra i Branslav sa svoje troje mališana pobegli su iz glavnog grada i svoj novi dom svili u selu Mršinci kod Čačka. Njihov cilj bio je da stres i tenziju metropole zamene mirom i tišinom i u tome su uspeli. Osmeh na njihovim i licima dece to nedvosmisleno i potvrđuje.

- Bilo nam je bitno da budemo desetak kilometara daleko od nekog većeg grada, da je selo snabdeveno dobrom vodom, da ne budemo na glavnom putu, da poseduje vtrtić i školu, kao i da zemlja bude plodna. To su nam bili prvobitni parametri i nije nam bilo teško, prirodno smo se vratili tome. Ovde smo osetili mir, ispunjenost, kao i to da više ništa ne moramo, a da sve možemo - kaže za RINU Branislav.

Komentari (0)

Loading