NE MOŽE, A DA GA NE POMENE: Čuveni Novakomrzac je ponovo imao šta da kaže!

Autor:

Sport

13.08.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se nije oglašavao.

NE MOŽE, A DA GA NE POMENE: Čuveni Novakomrzac je ponovo imao šta da kaže!

Foto: Tanjug/AP

Novinar Ben Rotenberg svoje ime "izgradio" je na otvorenoj mržnji prema najboljem srpskom teniseru i do nedavno prvom reketu planete Novaku Đokoviću.

Neretko dotični sebi uzima za pravo da kritikuje Đokovića, a slobodno se može reći i da likuje kada god se srpski teniser nađe u bilo kakvom problemu, a od početka 2022. godine i dešavanja na australijskom okntinentu, njegova primarna preokupacije jeste Novakova odluka da se ne vakciniše protiv virusa COVID-19.

Sasvim očekivano, takva situacija dogodila se i sada u predvečerje starta ovogodišnjeg US opena.

Foto: youtube.com/printscreen

Ben Rotenberg

 

Ben Rotenberg je na društvenom mreži Tviter napisao:

- Ovo su sada četiri Masters 1000 takmičenja i grend slem koji je Đoković ove godine propustio jer je odlučio da ostane nevakcinisan. Žreb US Opena je za oko dve nedelje.

 

 

Prosto se samo po sebi nameće pitanje da li je dotični zaista toliko opterećen likom i delom Novaka Đokovića jer kratkim uvidom u njegov profil na društvenoj mreži Tviter uviđa se da jedina osoba koju navedeni kritikuje, jeste upravo Novak Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branka Met

27.09.2022 09:05

On, Rotenberg, je jadan našao način kako da se za njega čuje u svetu novinarstva. Negativna kampanja je trenutno "in" u promociji svega, od paste za zube do političkih kandidata na izborima. Ovaj je shvatio i jednu stvar veoma dobro - takvu promociju treba raditi preko najboljega, zato to radi preko Đokovića. Tu je je kvaka!