Neće ni da čuje: Kirjos OHLADIO Federera!

Autor:

Sport

05.08.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser doneo odluku, muka mu od putovanja.

Neće ni da čuje: Kirjos OHLADIO Federera!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Nik Kirjos

Australijski teniser Nik Kirjos nema nameru da učestvuje na ovogodišnjem Lejver kupu, koji organizuje Švajcarac Rodžer Federer.

Dosadašnje titule osvajao je tim Evrope, koji će ove godine činiti tzv. "velika četvorka", dok će tim Sveta biti bez finaliste Vimbldona.

- Imati Džeka Soka je pozitivna stvar, ali treba nam neko da pomogne u dublu. Potreban nam je dobar server, jer bez dubla biće nemoguće pobediti. Razlog zašto ne igram ove godine je moja devojka. Nije mnogo putovala ranije, sada bez prestanka to radimo dva i po meseca, tri i po meseca, ako računamo i US open. To je previše. I ona ima porodicu, imam i ja svoju, a ni majka mi nije baš dobro. Koliko god da volim Lejver kup, ne želim da ga stavim na prvo mesto, iako Džek Sok još uvek pokušava da me ubedi. Jasno je šta su mi najvažnije stvari u životu. Tenis nema prioritet - objasnio je Kirjos.

 

 

Lejver kup će biti održan u Londonu od 23. do 25. septembra, a Fedeks bi tada trebalo da se vrati na teren posle više od godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading