Mekinro bez dlake na jeziku: Novak je ljudska meta za pikado! Jedna stvar koju mladi širom sveta rade je gora od heroina!

Autor:

Sport

02.08.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač sedam grend slem titula totalno iskren.

Mekinro bez dlake na jeziku: Novak je ljudska meta za pikado! Jedna stvar koju mladi širom sveta rade je gora od heroina!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni američki teniser Džon Mekinro pričao je o "Velikoj trojci" svetskog tenisa.

Rodžer Federer je najlepši igrač tenisa kog sam ikad gledao. On je kao neka savremena verzija Roda Lejvera. Nikada nisam video nekog ko se trudi više od Džimija Konorsa, ali Rafael Nadal ga je u tom smislu prevazišao. A Novak Đoković je kao ljudska meta za pikado, to se nekako odnosi i na mene - rekao je Mekinro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džon Mekinro

Novak, Rafa i Rodžer su osvojili ukupno 63 grend slem titule, a odigrali su međusobno neverovatnih 149 mečeva. To je stvar koja Mekinroa rastužuje, jer se sa svojim rivalima nije sastao ni približno toliko puta.

To bi svakako bilo bolje i za mene i za moju igru. Ostala je velika rupa. Novak i Nadal su igrali 59 puta, što je ogromna brojka. Borg i ja smo igrali samo 14 puta. Velika šteta.

Na kraju je poručio i da je besan na mlade koji previše vremena provode na društvenim mrežama.

To je sve što rade. Gore je nego da si zavisnik od heroina - podvukao je Mekinro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading