Kongresmen zagrmeo: Novak je prošao strahote rata da bi naišao na Bajdenovu hladnu, bezdušnu i zlonamernu administraciju!

Autor:

Sport

02.08.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lui Gomert bez dlake na jeziku.

Kongresmen zagrmeo: Novak je prošao strahote rata da bi naišao na Bajdenovu hladnu, bezdušnu i zlonamernu administraciju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na US Openu

Predstavnik Kongresa iz Teksasa iz redova Republikanske stranke Lui Gomert stao je na stranu Novaka Đokovića, koji po aktuelnim uredbama ne može da otputuje u SAD i učestvuje na US Openu.

Novak Đoković je prošao strahote rata i gladi da bi postao jedan od najboljih svetskih tenisera, ako ne i najbolji. Ipak, čini se da sad ne može da preskoči Bajdenovu hladnu, bezdušnu, zlonamernu administraciju i besmislen nenaučni mentalitet kako bi se takmičio na US Openu - rekao je Gomert za "Dejli Koler".

Nastavio je u istom ritmu.

- Sadašnja uredba o vakcinaciji za strane putnike koji dolaze u SAD nije samo nenaučna, ona je i antiamerička. U ovom trenutku, besmisleno je da bilo ko i bilo gde na svetu bude uslovljen tim mandatom da mora da primi vakcinu za koju se povećava mogućnost da našteti. To je vakcina za koju je doktoraka Debora Briks tako jasno rekla prošle nedelje da je znala sa neće moći da zaštiti od infekcije i čiji je značaj precenjen od strane zdravstvenih autoriteta. Ova vakcinalna uredba je dokaz Bajdenove ksenofobije i njegovog odbijanja da krene napred jer su naučne informacije sve brojnije. Ili je ta administracija tu da nas obmane i u sukobu je sa osnovnim naučnim činjenicama, ili sve to služi da bi on nastavio da igra ulogu diktatora.

Takođe, iz Kongresa je na Bajdenovu adresu poslato i pismo koje su, osim Gomerta, potpisali još Meri E. Miler, Ralf Norman, Tomas Masi, Rendi K. Veber, Brajan Mast, Bili Long i Endi Bigs.

U njemu, između ostalog, piše:

Ostane li na snazi ova zabrana ulaska, gospodin Đoković će biti primetan, vidljiv dodatak toj večno rastućoj listi ljudskih žrtvi vašeg bezosećajnog mandata, tokom kog ljudi nisu mogli da prisustvuju ni sahranama ni venčanjima, u kom su izgubili obrazovne i profesionalne prilike i uništili brojne odnose. Gospodin Đoković je savršen ambasador, ali i primer kako se humanost smanjuje kada Vlade stave sebe na poziciju autoriteta koju bi samo individua uz Boga i izabrane, trebalo da okupira. On je prvi za ovu nepoželjnu ulogu jer je mnogo toga zavisilo od njega, Đoković je živeo svoj život po svim parametrima izuzetnosti, zadržavajući status jednog od najvećih igrača svih vremena. Stekao je taj neverovatan status uprkos izuzetno teškim životnim okolnostima koje su bile van njegove kontrole - navodi se u pismu.

Ovogodišnji US Open se igra od 29. avgusta do 11. septembra, a Noletu ostaje da trenira i da se nada da će mu biti dozvoljeno da se takmiči u Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading