VAPAJ PRED US OPEN: Pustite Đokovića u Ameriku - sprečite KATASTROFU!

Autor:

Sport

17.07.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura pred Otvoreno prvenstvo Amerike se nastavlja.

VAPAJ PRED US OPEN: Pustite Đokovića u Ameriku - sprečite KATASTROFU!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Flavio Koboli, mladi italijanski teniser, uputio je apel Amerikancima da dozvole Novaku Đokoviću nastup na US Openu. Kako kaže Italijan, time bi bila sprečena "teniska katastrofa", preciznije činjenica da najbolji igrač u istoriji "belog sporta" ispadne iz Top 20 na ATP listi.

Ne znam stvarno šta bi trebalo da radimo, ali mislim da to što će najbolji igrač u istoriji ispasti iz Top 20 na kraju godine nije dobro za tenis. Svi ćemo sigurno osetiti težinu toga - poručio je Koboli za "OA Sport", a potom je dodao:

 

 

Moje mišljenje je da bi bilo dobro da mu dopuste da igra u Americi, jer je on jedan od razloga zbog kojih su ti turniri uopšte popularni - jasan je 20-godišnjak sa Apenina, trenutno 137. reket sveta.

Podsetimo da je Nole prošle sezone u Njujorku zaustavljen u finalu od strane Danila Medvedeva, a pre sedam dana na Vimbldonu stigao je do svoje 21. Grend slem titule, koja neće uticati na plasman na ATP listi zbog suspenzije Rusa i Belorusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading