Novak moralna gromada za Hamiltona i Engleze!

Autor: V.P.

Sport

16.07.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nedavno je osvojio 21. grend slem pošto je četvrti put zaredom, a sedmi u karijeri, bio najbolji na Vimbldonu.

Novak moralna gromada  za Hamiltona i Engleze!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Sedmi reket sveta još ne zna da li će igrati na US openu jer nije vakcinisan, a prema pravilima Amerike, ne može da uđe u državu. Ipak, Srbin je više puta ponovio da neće da se imunizuje, čak i ako to znači da neće nastupati u Njujorku. O tome je govorila i britanska novinarka Sofi Korkoran, koja smatra da je Beograđanin ostao veran razmišljanjima, pored pritiska, a nije kao Luis Hamilton, sedmostruki osvajač Formule 1, ili članovi fudbalske reprezentacije Engleske.

- Luis Hamilton će se žaliti zbog gej-prava u nekim zemljama, ali neće propustiti trku, a engleski fudbaleri će kleknuti, ali će otići u Katar. Zašto? Da bi pratili novac i trofeje. Novak Đoković se odrekao novca i trofeja da bi se borio za svoje principe. To je uzor - rekla je Korkoranova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luis Hamilton

 

Hamilton je svojevremeno bio jedan od najglasnijih kada je trebalo da se bori za prava Afroamerikanaca posle ubistva Džordža Flojda. Kada govorimo o slučaju Svetskog prvenstva u Kataru, govori se o tome da gej fudbaleri i navijači koji budu otišli na Mundijal, moraće da dodatno paze na sebe jer Katar nije neko ko podržava njihovu orijentaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading