Visoko će danas biti u centru medijske pažnje: Novak stigao na otvaranje teniskog kompleksa! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač ovogodišnjeg vimbldonskog turnira stigao je u Visoko.

Visoko će danas biti u centru medijske pažnje: Novak stigao na otvaranje teniskog kompleksa! (FOTO, VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Novak Đoković je stigao u Visoko gde će danas prisustvovati svečanoj ceremoniji otvaranja teniskog kompleksa.

Dobro je poznato da je Novak prethodnih godina u više navrata posećivao bosanske piramide, a zajedno sa svojim prijateljem Semirom Osmanagićem, pronalazačem bosanskih piramida, odlučio je da u Visokom izgradi i teniske terene.

Foto: Novak Đoković PR tim

Novak Đoković i Samir Osmanagić

 

Teniski kompleks se nalazi u parku "Ravne dva", a upravo će četvorostruki uzastopni vimbldonski šampion preseći vrpcu na otvaranju novih terena u Visokom. Na njima će Novak Đoković i odigrati dva revijalna meča, jedan u singlu i drugi u dublu.

 

 

Povodom otvaranja teniskog kompleksa u Visokom, Samir Osmanagić je za "TV Prva" izjavio:

-  Danas otvaramo regionalni centar za pripreme vrhunskih tenisera u Visokom. Imamo dva sjajna terena, prvi je tvrda podloga, a drugi je šljaka u klasi Rolan Garosa. To je pravi teniski stadion sa 1.500 mesta na prvom terenu i 600 mesta na drugom - istakao je Osmanagić i dodao:

- Novak će biti jako iznenađen. On je hteo terene za pripremu, a dobio je stadion. Ali dobio je ono što je želeo - regionalni centar gde će se u budućnosti pored svog kompleksa u Beogradu, moći osloniti na još jedan divan centar. Ovde su uslovi sjajni. Znate, ušće Save u Dunav, tu je i dosta komaraca. Kod nas komaraca nema, 500 metara nadmorske visine. Posle poraza u Madridu, Novak je rekao da je tamo viša nadmorska visina i lotpica ide brže. Mi imamo nadmorsku visinu. Dakle, Novak ne pripada samo Srbiji, on pripada čitavom Balkanu i čitavom svetu. On je sjajan čovek. Čovek je širokih interesa, čovek od principa i uzor za mnoge u svetu - zaključio je Samir Osmanagić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading