Možeš da budeš i najbolji na planeti, ali otac mora da se sluša: Novak morao da se povinuje odluci Srđana Đokovića!

Autor:

Sport

11.07.2022

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh ostvario je najbolji srpski teniser.

Možeš da budeš i najbolji na planeti, ali otac mora da se sluša: Novak morao da se povinuje odluci Srđana Đokovića!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Četvrti put uzastopno, a sedmi u karijeri, Novak Đoković je podigao prestižni pehar nemanjene pobedniku vimldonskog turnira, a zatim je u razgovoru sa novinarima istakao da odmah nakon trijumfa kreće put Beograda, da bi se nakon dočeka u srpskoj prestonici otisnuo put Visokog gde će učestvovati na revijalnom turniru koji je upriličen povodom otvaranja tenisekih terena podno Bosanskih piramida:

- To je prvi veliki turnir koji me očekuje. Borba Eks Ju šampiona. Otvorićemo terene za neki dan, da biću tamo. Idem u Beograd, otac je nešto organizovao, nešto priprema. Ja sam morao da se povinujem i da prihvatim. Posle toga ću biti u Visokom, jedva čekam, raduje me svaki odlazak tamo da uživam u tom mestu - istakao je Novak Đoković za "Sport klub".

Republika

Foto: youtube.com/BosnianPyramidsTV

Novak Đoković u bosanskim piramidama

 

U Visokom će Novak Đoković učestvovati u otvaranju kompleska teniskih terena. Jedan će biti sa tvrdom podlogom, drugi sa šljakom, a urađene su i tribine sa 1.000 sedećih mesta. Najbolji srpski teniser će na ovim terenima odigrati dva revijalna meča, jedan u singlu, a drugi u dublu.

Doček Novaka Đokovića u Beogradu biće organizovan danas u 20 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading