Ma, kakav doping, udahnuo je uranijum od NATO bombi: Legenda srpskog sporta ZAPUŠILA usta LICEMERNIM Britancima posle Đokovićevog slavlja na Vimbldonu!

Autor:

Sport

11.07.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni odbojkaš pogodio pravo u metu.

Ma, kakav doping, udahnuo je uranijum od NATO bombi: Legenda srpskog sporta ZAPUŠILA usta LICEMERNIM Britancima posle Đokovićevog slavlja na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković tokom finala Vimbldona

Velika prašina podigla se na Zapadu oko dopinga Novaka Đokovića, a prednjače naravno Britanci. Jedan tamošnji novinar je izrazio sumnju da Nole koristi nedozvoljene supstance, a javnost se detaljno bavi sadržajem Đokovićeve flašice i misteriozne tečnosti koju je konzumirao tokom Vimbldona.

Naš legendarni odbojkaš Vanja Grbić rešio je da im zapuši usta objavom na društvenim mrežama, rečima da Srbin snagu crpi iz uranijuma koji je NATO posipao na našu zemlju tokom agresije izvršene proleća 1999. godine.

Britanski novinar je objavio da sumnja da Novak uzima nedozvoljena sredstva, pa ga interesuje šta je bilo u flašici iz koje je Novak nešto udahnuo. Dobio je na stotine komentara. Evo jednog: To je vazduh iz Srbije u kom ima osiromašeog uranijuma zbog NATO bombardovanja i to mu daje atomsku moć - piše u šaljivoj poruci koju je Vanja objavio. 

 

 

Podsetimo da je Đoković osvojio sedmi pehar na Vimbldonu, čime je gotovo obezbedio učešće na Završnom mastersu u Torinu, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading